Kurs

svamphelg_webb

Svamphelg i Voxnabruk 23-25/9

Dag 1

Incheckning under eftermiddagen, kl. 17,00 serveras middag i form av husmanskost. Efter middagen berättar Carin Sjelin om svampar och ni får kunskap till morgondagens svamputflykt i skogen kring Voxnabruk.

Dag 2

Frukost serveras från kl. 8.00
Vi träffas kl. 9.00 för att ta oss ut i skogen. Då kan ni passa på att göra iordning er kaffetermos på frukosten och ev. en smörgås.
Vid lunchtid beger vi oss ut i skogen för att äta lunch i skogen där maten alltid smakar extra gott då den är tillagad över öppen eld. Vi befinner oss i skogen under eftermiddagen för att leta svamp och kolla vad skogens skafferi har att erbjuda.

När vi är klara i skogen för dagen så beger vi oss tillbaka till boendet och där har vi lite egen tid innan middagen väntar. Här blir ni hämtade och körd till Voxna Herrgård för en middag i herrgårdsmiljö och en visning av herrgården avslutar dagen.

Dag 3

Vi börjar dagen med frukost innan vi tar oss ut i skogen för att plocka mer svamp. Dagens lunch serveras i skogskojan som varit skogshuggarbostad långt tillbaka i tiden. Programmet avslutas under tidig eftermiddag.

Boka kurs
Boka boende